head bg
 
Φεβρουαρίου 13, 2018

Λαμπρή τελετή βράβευσης
στην κοπή πίτας του ΓΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Οι βραβεύσεις αθλητών και η κοπή πίτας του ιστορικού ΓΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα το απόγευμα, στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου Καλυψώ με πλήθος επισήμων, γονέων και πολιτών να χειροκροτούν τους αθλητές που τίμησαν την φανέλα του Συλλόγου στο πέρασμα των χρόνων από την ίδρυση του, το 1966 έως σήμερα. Επίτιμη καλεσμένη της βραδιάς ήταν η παγκόσμια πρωταθλήτρια Βασιλική Μιλλούση, η οποία ξεκίνησε την λαμπρή πορεία της σε ηλικία τεσσάρων ετών από τον σύλλογο.
Ο Πρόεδρος του ΓΣ Καλλιθέα Σπύρος Ερμείδης αναφέρθηκε στις επιτυχίες του συλλόγου την χρονιά που πέρασε και τόνισε ότι «Για εμάς, ο αθλητισμός είναι μια ιδέα και ταυτόχρονα το καλύτερο όπλο ενάντια στην μάστιγα της εποχής, τα ναρκωτικά, αλλά και σε κάθε είδους εθισμό που μπορεί να απειλήσει τα παιδιά μας, και για αυτή την ιδέα όλο το νέο ΔΣ του ΓΣ Καλλιθέα εργαζόμαστε.»
Σήμερα, 51 χρόνια από την ίδρυση του, στον ΓΣ Καλλιθέα αθλούνται περίπου 400 παιδιά στα τμήματα ποδοσφαίρου, στίβου και ενόργανης γυμναστικής. Λειτουργούν 10 τμήματα ποδοσφάιρου, 4 τμήματα στίβου και 2 τμήματα ενόργανης γυμναστικής. Οι διακρίσεις του συλλόγου το 2017 ήταν πολλές και σημαντικές και για τις επιτυχίες τους βραβεύθηκαν οι Tουρούκης Αλέξανδρος, Kοττάς Nίκος, Γκέτσι Άλεξ, Oικονόμου Θεόδωρος, Zεζάϊ Ειρηναίο και ο προπονητής τους Σωτήρης Τζουμερκιώτης, οι οποίοι από την Κ19 μεταπήδησαν στην ΠΑΕ Καλλιθέας ως επαγγελματίες καθώς και οι παίκτες του εφηβικού τμήματος του συλλόγου Τσαρσιταλίδης, Σιλίκογλου, Νικολόπουλος, Μυτακίδης, Χατζηκυριάκος, Τερζάκης, Τάσσης, Λιώνης, Ζαρκιάς, Παπαδόπουλος, Βόλης, Λειβαδάρας, Καψομέρος, Σπυρόπουλος με τους προπονητές τους Κωνσταντίνου Βαγγέλη και τον Τασουνίδη Πέτρο για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο τουρνουά Χριστουγέννων της ΕΠΣΑ. Η Αλεξάνδρα Καυκούλα για την 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα βάδην 20 χλμ. Νέων Γυναικών και την 3η θέση στα 20 χλμ γυναικών το 2017. Η Ανθή Εβελίνα ήταν η 1η αθλήτρια σε όλες τις ημερίδες κλειστού κορασίδων στα 60 μέτρα και ανάμεσα στις 20 καλύτερες γυναίκες στα 60 μέτρα κλειστού γυναικών και στις 20 καλύτερες στα 100 και 200μ γυναικών στην Ελλάδα για το 2017.
Ο Καλλιθεάτης Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων προπονητών ατόμων με αναπηρίες Ευθύμιος Κτενίδης για τις σημαντικές του διακρίσεις και οι Παραολυμπιονίκες Δακτυλίδης Δαμιανός και Αθανάσιος Τσιβιλής.
Ο Διευθυντής σχολών προπονητών στην ΕΠΟ Ζελενίτσας Χαράλαμπος πρώην ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ Καλλιθέας και ο Απόστολος Μηχαηλίδης για την ενεργή παρουσία του στο Σύλλογο από την ίδρυση του έως και σήμερα.
Τιμήθηκαν οι παλαίμαχοι της δεκαετίας 80-90 : Χατζηράπτης Γιάννης, Αγγελόπουλος Γιώργος, Ντούλας Θέμης, Αλεβιζάτος Ανδρέας, Δεληγιαννίδης Λευτέρης, Πέτσης Χρήστος, Καράγιωργας Σπύρος, Κορρές Μανώλης, Νικολαϊδης Κλεάνθης, Βαλαχάς Βένος, Γαρδέρης Εμμανουήλ και ο Κώστας Σιούτης, πρώην προπονητής του ΓΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ και προπονητής της Εθνικής Ομάδας της ενόργανης γυμναστικής και της Βασιλικής Μιλλούση.
Η βραδιά έκλεισε με την βράβευση της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας Βασιλικής Μιλλούση για την δεύτερη θέση στο Παγκόσμιο Ενόργανης στο Μπακού το 2017.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η βουλευτής του Σύριζα Ελένη Αυλωνίτου, ο Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αθήνας Χρήστος Καπάταης, ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος, ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας Ισίδωρος Κούβελος, ο Διευθυντής Αγωνιστικού Αθλητισμού της ΓΓ Αθλητισμού Μάκης Τσολακίδης, ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Καλλιθέας Νίκος Γιαννόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Καλλιθέας Βαγγέλης Μπαρμπάκος, Κωνσταντίνος Κόκουλος, Άννα Πάσχου- Γιαννάκου, ο Πρόεδρος του ΟΠΑΑ «Γιάννης Γάλλος» Κώστας Ευσταθίου, η Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Όλα για την Καλλιθέα» Βάσω Μαργαρίτη, ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Τώρα Καλλιθέα» Λάζαρος Λασκαρίδης, ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Η Καλλιθέα μπροστά» Θοδωρής Ψαλιδόπουλος, ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Παρόν και μέλλον της Καλλιθέας» Κωνσταντίνος Γρίβας, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Εμιρζάς Γιάννης, Αδαμοπούλου Νατάσσα, Ανδρεάδης Ευάγγελος, Φωτόπουλος Ανέστης, ο πρώην Δήμαρχος Καλλιθέας Κώστας Ασκούνης, ο Εκπρόσωπος της ΕΠΣΑ, Πετρικάκης Εμμανουήλ, ο Σταύρος Καρακασίδης από την ΠΑΕ Καλλιθέας, ο Πρόεδρος του Εσπέρου Φουστάνος Θεόδωρος, ο Αντιπρόεδρος του Εσπέρου Κορδάς Νίκος, ο διευθυντής εκπαίδευσης ΕΠΟ, Ζελενίτσας Μπάμπης, η Πρόεδρος της ένωσης Γονέων Κοσμίδου Βούλα, και ο Κώστας Σαλευρής.

Ευχές για την νέα χρονιά με υγεία και επιτυχίες από τον Πρόεδρο του ΓΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ, Σπύρο Ερμείδη Η βουλευτής του Σύριζα Ελένη Αυλωνίτου βραβεύει τους παλαίμαχους της δεκαετίας 80-90, Χατζηράπτη Γιάννη, Αγγελόπουλο Γιώργο, Δεληγιαννίδη Λευτέρη, Πέτση Χρήστο, Καράγιωργα Σπύρο, Κορρέ Μανώλη, Νικολαϊδη Κλεάνθη, Βαλαχά Βένο, Γαρδέρη Εμμανουήλ, Ντούλα Θέμη και Αλεβιζάτο Ανδρέα. Ο Αντιπεριφερειάρχης Νότιου Τομέα Αθήνας Χρήστος Καπάταης βραβεύει τους αθλητές της Κ19 Tουρούκη Αλέξανδρο, Kοττά Nίκο, Γκέτσι Άλεξ , Oικονόμου Θεόδωρο, Zεζάϊ Ειρηναίο οι οποίοι μεταπήδησαν στην ΠΑΕ Καλλιθέας ως επαγγελματίες. Για την επιτυχία τους βραβεύθηκε και ο προπονητής τους Σωτήρης Τζουμερκιώτης
Ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος ευχήθηκε ακόμη περισσότερες επιτυχίες του συλλόγου την νέα χρονιά Τους παίκτες του εφηβικού τμήματος Τσαρσιταλίδη, Σιλίκογλου, Νικολόπουλο, Μυτακίδη, Χατζηκυριάκο, Τερζάκη, Τάσση, Λιώνη, Ζαρκιά, Παπαδόπουλο, Βόλη, Λειβαδάρα, Καψομέρο, Σπυρόπουλο και τους προπονητές τους, Κωνσταντίνου Βαγγέλη και Τασουνίδη Πέτρο για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο τουρνουά Χριστουγέννων της ΕΠΣΑ, βραβεύει ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος Την Αλεξάνδρα Καυκούλα για την 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα βάδην 20 χλμ. Νέων Γυναικών και την 3η θέση στα 20 χλμ γυναικών, βραβεύει ο Διευθυντής Αγωνιστικού Αθλητισμού της ΓΓ Αθλητισμού Μάκης Τσολακίδης. Η Καυκούλα τα δύο τελευταία χρόνια αναδεικνύεται πρωταθλήτρια κορασίδων Ελλάδας στα 20χλμ. Βάδην !!!
Για επιτυχίες της την χρονιά που πέρασε, ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Καλλιθέας Νίκος Γιαννόπουλος, βραβεύει την Ανθη Εβελίνα. Ήταν στις 20 καλύτερες γυναίκες στα 60 μέτρα κλειστού γυναικών και στις 20 καλυτερες στα 100 και 200μ γυναικών στην Ελλάδα για το 2017 και 1η σε όλες τις ημερίδες κλειστού κορασίδων στα 60 μέτρα. Τον Καλλιθεάτη προπονητή της Εθνικής Ομάδας Παραολυμπιακών Αγώνων, Ευθύμιο Κτενίδη βραβεύει για την σημαντική συνεισφορά του στον αθλητισμό ο Πρόεδρος του ΟΠΑΑ «Γιάννης Γάλλος» Κώστας Ευσταθίου Ο Πρόεδρος του ΟΠΑΑ «Γιάννης Γάλλος» Κώστας Ευσταθίου αναφέρθηκε στις σημαντικές επιτυχίες του ιστορικού ΓΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ
Ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας Βαγγέλης Μπαρμπάκος βραβεύει τον πρώην ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Καλλιθέας και σημερινό Διευθυντή των σχολών προπονητών στην ΕΠΟ, Ζελενίτσα Χαράλαμπο. Τον προπονητή της Κ-19 Σωτήρη Τζουμερκιώτη βραβεύει η Αντιδήμαρχος Καλλιθέας Άννα Πάσχου- Γιαννάκου Παρών και πάντα ενεργός από το 1966 μέχρι σήμερα στον ΓΣ Καλλιθέας ο Απόστολος Μηχαηλίδης παραλαμβάνει αναμνηστική πλακετά για την προσφορά του στο σωματείο από τον πρόεδρο του ΓΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ Σπύρο Ερμείδη
Ο πρόεδρος του Εσπέρου, Θεόδωρος Φουστάνος βραβεύει τον προπονητή της Βασιλικής Μιλλούση Κώστα Σιούτη, ο οποίος διατέλεσε Προπονητής στο Γ.Σ. Καλλιθέα, με Πρωταθλήτρια ομάδα νεανίδων, Πρωταθλήτρια ομάδα κορασίδων, Πρωταθλήτρια ομάδα παγκορασιδων και Πρωταθλήτριες συνθέτου ατομικού και οργάνων Ευχές από τον πρόεδρο του Εσπέρου, Θεόδωρο Φουστάνο Ο Αντιδήμαρχος Καλλιθέας Κωνσταντίνος Κόκουλος απονέμει βραβείο στον παραολυμπιονίκη και αργυρό Πανευρωπαϊκό πρωταθλητή Αθανάσιο Τσιβιλή ( το βραβείο παρέλαβε ο υπεύθυνος στίβου και ενόργανης του ΓΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ Τάσος Μουράτης)
Γνωστή σε όλους μας, αλλά ίσως λίγοι ξέρουν ότι ξεκίνησε την ενόργανη γυμναστική στον ΓΣ Καλλιθέα και μάλιστα σε ηλικία τεσσάρων ετών. Το 2017 στο Παγκόσμιο Ενόργανης στο Μπακού κατέκτησε την δεύτερη θέση. Την Βασιλική Μιλλούση για τις μοναδικές διακρίσεις της σε διεθνές επίπεδο βράβευσε ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας Ισίδωρος Κούβελος Ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας Ισίδωρος Κούβελος τόνισε στον χαιρετισμό του την σημαντική προσφορά του ΓΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ στον αθλητισμό Με συγκίνηση για τον σύλλογο της και τα πρώτα της βήματα στην ενόργανη μίλησε η Βασιλική Μιλλούση στον χαιρετισμό της
Ο αντιπρόεδρος του ΓΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ Παντελής Παυλίδης απονέμει στον πρόεδρο του Δοικητικού Συμβουλίου Σπύρο Ερμείδη αναμνηστική πλακέτα για την συνεισφορά του στο συλλόγο.
Μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα του συλλόγου μας.
0109169